Stadapp

Nieuwe app voor Langemark-Poelkapelle

Een put in het wegdek melden? Zwerfvuil signaleren langs de weg? De openingsuren van het recyclagepark opvragen? Een speciale actie ontdekken of een bestelling plaatsen bij je lokale handelaar? De activiteiten bekijken van je favoriete vereniging? Je kan dit en zoveel meer vanaf nu allemaal via de app van Langemark-Poelkapelle!

De app brengt niet alleen nieuws van het gemeente- en OCMW-bestuur, maar geeft je ook alle info van de lokale handelaars, verenigingen en zorgverstrekkers. Je bepaalt als gebruiker zelf welke berichten van welke handelaars of verenigingen je krijgt en kan steeds via de app je vragen, opmerkingen, bestellingen, … kwijt.

Stickers_Page_1
Klik om te vergroten
< Hou Langemark-Poelkapelle proper en veilig

Aan de hand van een meldingskaart kan je defecten of problemen melden aan het gemeentebestuur. Je telefoon bepaalt zelf de locatie en je hebt de mogelijkheid om een foto toe te voegen. Je berichtje komt onmiddellijk terecht bij de juiste dienst en wordt zo spoedig mogelijk behandeld. Een melding hoeft ook niet steeds negatief te zijn: ook mooie sfeerfoto’s van Langemark-Poelkapelle zijn steeds welkom!

< Contacteer de gemeentelijke diensten

Heel wat gemeentelijke diensten hebben hun eigen app-pagina: jeugd, sport, toerisme, milieu, recyclagepark, … Zo heb je steeds hun gegevens en openingsuren bij de hand en kan je hen rechtstreeks contacteren.

< Blijf op de hoogte van wat er te doen is in je gemeente

Met de agenda die in de app zit, zie je onmiddellijk welke activiteiten er in Langemark-Poelkapelle georganiseerd worden. Je kan een herinnering in je eigen agenda plaatsen en zelfs vrienden uitnodigen om met je mee te gaan.

< Ontvang het laatste nieuws

Krijg berichten van het gemeente- of OCMW-bestuur (omleidingen, wegenwerken, aangepaste openingsuren, nieuwe reglementeringen, …).  Volg de lokale handelaars (kortingen, acties, nieuwe producten, …), verenigingen (activiteiten, aankondigingen, …) en zorgverstrekkers die je zelf wil en sta rechtstreeks met hen in contact.

< Reserveer en bestel

Met de app kan je gemakkelijk een bestelling doorgeven aan je lokale handelaar of een plaatsje reserveren in je favoriete eetgelegenheid. Bovendien kan je gebruik maken van de digitale klantenkaart die in je app zit.

Download gratis de app op je smartphone via de App Store (Apple) of Google Play (Android)! 

Wil je als vereniging of lokale handelaar ook jouw plaatsje in de app? Contacteer de communicatiedienst, Kasteelstraat 1, 8920 Langemark-Poelkapelle, 057/49.09.19, info@langemark-poelkapelle.be of surf via de app naar de communicatiedienst!  Je kan ook hier de handleiding downloaden om zelf onmiddellijk aan de slag te gaan. (pdf, 545.1 kB)