WO I lokale websites en educatieve pakketten

< terug

WO I Lokale websites

WO I Educatieve pakketten

De gemeente Langemark-Poelkapelle beschikt ook over een drietal educatieve pakketten. Daarbij zitten twee educatieve pakketten die kunnen gebruikt worden tijdens een bezoek aan de Duitse militaire begraafplaats en is er één educatief pakket die het thema van de 'Langemarck-mythe' behandeld

  • EDUCATIEF PAKKET DUITSE MILITAIRE BEGRAAFPLAATS LAGERE SCHOOL: met dit educatief pakket zul je kinderen op een speelse manier boeien voor het verhaal van de Eerste Wereldoorlog.
  • EDUCATIEF PAKKET DUITSE MILITAIRE BEGRAAFPLAATS SECUNDAIRE SCHOOL: op een inzichtelijke manier worden de studenten de gruwelen van de Eerste Wereldoorlog duidelijk gemaakt. Het educatief pakket brengt meer diepgang over de ware toedracht van de Eerste Wereldoorlog.
  • EDUCATIEF PAKKET DE LANGEMARCK-MYTHE SECUNDAIRE SCHOOL: met dit educatief pakket wordt er enerzijds toelichting gegeven over de historische feiten van de Langemarck-mythe en anderzijds wordt ook het thema van de oorlogspropaganda in de Eerste Wereldoorlog van dichterbij bekeken.

Deze pakketten kunnen gereserveerd worden op de dienst Toerisme, Kasteelstraat 1, 8920 Langemark-Poelkapelle, 057/49.09.41

toerisme@langemark-poelkapelle.be