Vacature 3 groenarbeiders

Wil je meewerken aan onze missie: “Het gemeentebestuur is uw partner in de ontwikkeling van Langemark-Poelkapelle tot een aantrekkelijke en financieel gezonde gemeente, waar het goed is om te leven en te vertoeven.
Wij willen een open en aanspreekbare organisatie zijn waarin een professioneel team van bestuurders en medewerkers zich inzetten om u een kwaliteitsvolle dienstverlening aan te bieden.”?
Om ons team te versterken werft het bestuur 3 groenarbeiders aan (niveau E – 38/38 – contract vanaf half maart tem eind oktober – eventueel verlengbaar tot contract van onbepaalde duur).
De groenarbeiders moeten oa zelfstandig aanplanten, hagen scheren en gras afrijden. Plantenkennis en kennis van snoeitechnieken zijn een pluspunt. Je beschikt over een rijbewijs B.
Stuur je schriftelijke kandidatuur, samen met je CV, ten laatste gepost op 21 februari 2017, naar het College van Burgemeester en Schepenen te 8920 Langemark-Poelkapelle, Kasteelstraat 1 of via e-mail naar personeelsdienst@langemark-poelkapelle.be.
Werken bij de gemeente betekent een boeiende en aangename werksfeer, maaltijdcheques, fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering en heel wat mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.
Meer info: 057 49 09 14 of personeelsdienst@langemark-poelkapelle.be.


Terug naar alle nieuws