Ontruimen graven begraafplaats Langemark

Het College van Burgemeester en Schepenen van Langemark-Poelkapelle heeft beslist om op de begraafplaats van Langemark over te gaan tot het ontruimen van een behoorlijk aantal graven. Dit zijn graven zonder of met een vervallen vergunning. Nadien wordt de begraafplaats onderhoudsvriendelijker ingericht.

Aan de betrokken graven wordt tot 01.11.2017 een bericht van deze beslissing bevestigd en dit wordt eveneens aangegeven aan de ingang van de begraafplaats. Ook via deze lijst kan je nagaan of er graven van jouw familie geruimd zullen worden. (vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet, 21.6 kB)  Na contact met de dienst burgerzaken, mogen grafmonumenten en/of andere voorwerpen door de nabestaanden verwijderd worden. Na het verstrijken van voormelde termijn worden de grafmonumenten eigendom van het gemeentebestuur en worden ze ambtshalve verwijderd.

Voor bijkomende inlichtingen kan men terecht op de dienst burgerzaken, Kasteelstraat 7, Langemark-Poelkapelle (tel. 057/49.09.13 of burgerzaken@langemark-poelkapelle.be).


Terug naar alle nieuws