Kortingsbon koelkast of wasmachine

Wist je dat een oude wasmachine van 36 tot 93 euro per jaar meer kost aan water en elektriciteit dan een energiezuinige wasmachine met label A?

Voor de aankoop van een energiezuinige koelkast of wasmachine hebben beschermde afnemers per jaar recht op 1 kortingsbon van 150 euro.

Beschermde afnemers = iedereen die van het sociale tarief voor elektriciteit en aardgas kan genieten. Hoe aanvragen? Vraag vóór de aankoop van het toestel jouw kortingsbon aan bij Eandis. Zie www.eandis.be of neem contact op met de woondienst van de gemeente: 057/49.09.34.

Indien je in aanmerking komt, stuurt Eandis je per aangetekende brief een gepersonaliseerde kortingsbon ter waarde van 150 euro. Hou wel rekening met een minimum levertijd van 2 weken. De kortingsbon kan je gebruiken in de deelnemende winkels (www.energiesparen.be/kortingbonbeschermd). Vraag dus zeker vooraf in de winkel of ze deelnemen aan deze actie!

Extra: beschermde afnemers kunnen een renteloze energielening krijgen voor energiezuinige huishoudtoestellen. Voor meer info, contacteer de woondienst.


Terug naar alle nieuws