't is te doene in de Madonna - Zondag 25 juni

Volksfeest ’t IS TE DOENE! … in de Madoine – Zo 25 juni

Ook dit jaar wil de gemeente, samen met de verenigingen van de Madonna, een onvervalst, puur volksfeest organiseren voor de hele gemeente en daarbuiten. Dit jaar ‘is het te doene … in De Madoine.  Op zondag 25 juni is het in grote tent op de parking van Markey’s  feesten geblazen samen met Kaboem en Vorre voor de jeugd.  Yves Segers, Picanolband en DJ Rudi maken het rijtje af ! Waar is dat feestje?...

’t Is te doene…!

tistedoene_concert
Klik om te vergroten
tistedoene_concert2
Klik om te vergroten

Een gezellig volksfeest voor groot en klein, ieder jaar in een ander dorp van onze gemeente, samenwerking met de verenigingen van dat dorp, optredens en animatie en gratis toegang. De gemeente sluit met het concept ’t is te Doene aan op een organisatie die van onderuit wordt georganiseerd. Tourkapelle, ’t is te doene in St-Jeliens en de Bakelandtfeesten  waren daar een schitterend voorbeeld van.

Feesten met KABOEM, VORRE, YVES SEGERS, PICANOLBAND, DJ RUDI

De ouderraad, Femma, BDL, Samana, KAJ Madoine, Kermiskoerscomité, Kermisstoetcomité en het kerstverlichtingscomité in samenwerking met Team Ontspannen van Gemeente Langemark-Poelkapelle, stellen u graag het volgende feestprogramma voor:

  • 15u : Kaboem
  • 16u: Vorre
  • 17u : Yves Segers
  • 18u15: Picanolband
  • 19u45: DJ Rudi

11u30 KOEDE PLA MET FRITN
Voor 14 euro kan je een heerlijke koude schotel eten met frietjes en voor de kinderen zijn er een frikandel met appelmoes en frietjes voor slechts 6 euro.   Ideale basis om daarna te kunnen genieten van optredens vol ambiance en leute. Kaarten kan je bestellen bij de Madonnese verenigingen.”  Voor mensen die ’s avonds komen is er ook een frietkraam.

15U00 KABOEM

De allerkleinsten en hun mama’s en ook de papa’s worden verwend met bekende nummers van de mega populaire K3. Zowel voor de generatie van de oude K3 en de generatie van de jonge K3 worden nummers gebracht.  Teleromeo, 10000 luchtballonnen, Kaboem loves you, Engeltjes,… Iedereen kent de nummers, zingt ze en danst ze.  Ambiance verzekerd!

Kaboem foto
Klik om te vergroten

16U00 VORRE
VoRRe is niet zomaar een rapper! Met zijn spitsvondige teksten en complexe rijmschema’s maakt hij er elke keer weer iets bijzonders van en weet hij als geen ander hoe de sfeer er in te krijgen.  Vorre is met zijn Madonese roots de publiekstrekker voor jong en oud.

Vorre

17U00 YVES SEGERS
Yves Segers schreeuwde het vroeger van de daken met zijn groep TOAST en behaalde toen reeds goud.  Solo scoorde hij een megahit met de wals “Café De Zwaan” en zijn après-ski-hit “Boven op de berg”.  Met zijn nieuwe cd “Het Dak eraf” die net is uitgekomen zal hij de pannen van het dak swingen.  Kortom een reeks van schlager-en carnavalsnummers om u tegen te zeggen!

yves segers
Klik om te vergroten

18U15 PICANOLBAND

In een heel korte tijd heeft deze coverband een zeer goede live reputatie opgebouwd in Ieper en omstreken. Ze spelen de beste rocknummers van de jaren 70 met muziek van C.C.R. tot Muse en van Johny Cash tot The Pixies.   Ze staan garant voor heel wat luister- en dans plezier!

Picanolband
Klik om te vergroten

19U45 DJ RUDI
DJ Rudi zal de avond afsluiten met een echte party, alle muziekgenres komen aan bod, muziek van de 70’s tot nu, vraag ook gerust je favoriete plaats aan!

>> Zondag 25 juni, vanaf 11u30, gratis toegang
>> Feesttent op de Parking van Markey, klerkenstraat
>> Meer info:  bij de leden van de verenigingen of via de gemeente teamontspannen@langemark-poelkapelle.be of 057 49 09 45.


Terug naar alle nieuws