Vacature afdelingshoofd Algemeen Bestuur

Het gemeentebestuur van Langemark-Poelkapelle is op zoek naar een Afdelingshoofd Algemeen Bestuur B4-B5/A1a-A3a (statutair - 38/38 – bachelor of master) voor OCMW en gemeente.
Er wordt een wervingsreserve aangelegd van 3 jaar.
In Langemark-Poelkapelle werken gemeentebestuur en OCMW al heel nauw samen. Langemark-Poelkapelle wil een open en aanspreekbare organisatie zijn waarin een professioneel team van bestuurders en medewerkers zich inzetten om een kwaliteitsvolle dienstverlening aan te bieden. We zijn op zoek naar een gemotiveerde collega die – met ons – zijn of haar schouders onder een dynamische werking zet!
Als afdelingshoofd Algemeen Bestuur maak je deel uit van het managementteam van het lokaal bestuur Langemark-Poelkapelle. Je geeft leiding aan de medewerkers Algemeen Bestuur en staat in voor de coördinatie van de afdeling.Communicatie, samenwerken en kwaliteitsbeleid zijn prioriteiten voor gemeentebestuur en OCMW. Als afdelingshoofd Algemeen Bestuur kan jij daarmee het verschil maken. Samen met de andere leden van het managementteam, sta je in voor de verwezenlijking van de doelstellingen van het bestuur.
Het afdelingshoofd Algemeen Bestuur ontwikkelt een visie en neemt een coördinerende rol op zich omtrent IT, personeelszaken en HR, onthaal en administratie, communicatie, financiën en facility. Heb je in minstens één van die domeinen ervaring uit je studies of vorig werk? Aarzel niet te solliciteren. Als medewerker van Langemark-Poelkapelle krijg je volop ontwikkelingskansen in de job. De functiebeschrijving vind je hier (pdf, 16.8 kB).
Heb je een bachelor-diploma, dan bewijs je aan de hand van je CV minstens 3 jaar werkervaring in een coördinerende en adviserende functie.
Stuur je schriftelijke kandidatuur, samen met je CV en kopie van het gevraagd diploma, ten laatste gepost op 18 augustus 2017, naar het College van Burgemeester en Schepenen te 8920 Langemark-Poelkapelle, Kasteelstraat 1 of via e-mail naar personeelsdienst@langemark-poelkapelle.be.Werken bij het lokaal bestuur betekent een boeiende en aangename werksfeer, maaltijdcheques, fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering en heel wat mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.Meer info: 057 49 09 14 of personeelsdienst@langemark-poelkapelle.be


Terug naar alle nieuws