Cultuurbus - Totem Cirque Du Soleil op vrijdag 13 oktober

Vrijdag 13 oktober met de bus naar Cirque Du Soleil

Cirque du Soleil brengt vanaf 31 augustus 2017 zijn indrukwekkende spektakel TOTEM™ voor de allereerste keer in België. De show neemt je mee op een fascinerende reis doorheen de evolutie van de mens.

TOTEM™ volgt het fascinerende spoor van de mensheid vanaf zijn oorspronkelijke amfibische gedaante tot aan zijn ultieme wens om te kunnen vliegen. We volgen de menselijke ontwikkeling op een podium dat doet denken aan een reuzenschildpad, die voor veel oude beschavingen symbool staat voor de oorsprong van het bestaan.

Geïnspireerd door eeuwenoude scheppingsverhalen illustreert TOTEM™ op unieke visuele en acrobatische wijze de evolutionaire ontwikkeling van onze soort. Ergens tussen wetenschap en legende zoekt TOTEM™ naar de verbondenheid tussen de mens en andere soorten, zijn dromen en zijn onmetelijke vermogens.

De artistieke leiding van TOTEM™ ligt in handen van Gilles Ste-Croix, Robert LePage tekende voor de regie. Aan de productie nemen 46 acrobaten, acteurs, muzikanten en zangers uit 17 landen deel. Deze cast wordt ondersteund door 64 technici en medewerkers uit 7 landen.

Op vrijdag 13 oktober gaan we met Team Ontspannen op uitstap.  Reserveer je hier je tickets. Je plaats wordt bevestigd na overschrijving op de rekening.  Inschrijven kan tot en met vrijdag 18 augustus 2017. 

Ticketprijs (Categorie 3 - bus inbegrepen):

·Volwassenen : €35

·Kinderen (2 tot 12 jaar): €26

·Studenten (+13 jaar - Studentenkaart) en Senioren (65+): €31

Vertrek om 17u45 aan de Markt - Langemark.

Terug omstreeks 00u00 aan de Markt in Langemark (Timing afhankelijk van verkeer)


Terug naar alle nieuws