De leesgroep leest 'Ik mis mezelf' van Lisa Genova

Vier keer per jaar nodigt de leesgroep van het Davidsfonds samen met de bibliotheek lezers uit om rond een vooraf gelezen boek een babbeltje te slaan en een glaasje te drinken. De bibliotheek bezorgt je een maand vooraf het boek. Iedereen is welkom.

Dit najaar komt de leesgroep voor de eerste maal samen op woensdag 4 oktober in de bibliotheek om 19.30u. In het kader van de Alzheimer Code staat “Ik mis mezelf” van Lisa Genova op het menu. Lisa Genova beschrijft hoe Alice, een wetenschapper de diagnose van vroege Alzheimer krijgt.

Ik mis mezelf beschrijft op indrukwekkende wijze hoe Alice’s wereld uit elkaar valt, en hoe ze in het puin terugvindt wat echt belangrijk is.

Het boek werd succesvol verfilmd als “Still Alice” met Julianne Moore en Alec Baldwin. In de leesgroep worden filmfragmenten vertoond. De dvd is ook beschikbaar in de bibliotheek.

Iedereen welkom. Meer info bij Josiane de Kock (057/48.61.58), Nadine Vanysacker (051/54.58.07) of Filippe Verfaillie (057/21.43.38). Het boek kan aangevraagd worden in de bibliotheek maar kan ook digitaal op een te lenen e-reader ontleend worden.

Datum: Woensdag 4/10/2017 – 19.30u

Locatie: bibliotheek Langemark-Poelkapelle, Klerkenstraat 37 A


Terug naar alle nieuws