Respect voor onze afvalophalers en parkwachters

MIROM roept, in samenwerking met VVSG, de week van 20 tot en met 24 november opnieuw uit tot ‘Week van de afvalophaler en parkwachter’. En daarbij hebben we jouw hulp nodig!

Dagelijks gaan tientallen parkwachters en afvalophalers in weer wind de baan op of bemannen ze het recyclagepark. Ze zorgen ervoor dat onze omgeving er op het einde van de dag weer netjes bij ligt. Respect voor hun werk kan je in de eerste plaats tonen door je afval correct aan te bieden bij de huis-aan-huis inzameling en op het recyclagepark. Maar tijdens de ‘Week van de afvalophaler en parkwachter’ zetten we hen graag nog eens extra in de bloemetjes.

Merci parkwachter en ophaler!

Toon jouw appreciatie met een ‘dankjewel’ postkaartje of sticker. Je vindt ze in het gemeentehuis, op het recyclagepark of vraag een gratis exemplaar aan via www.mirom.be/bedankt. Schrijf een kaartje voor jouw favoriete parkwachter en kleef de stickers op je afvalzak of tuinafvalbak. Zo laat je zien dat je het harde werk van de parkwachters en afvalophalers waardeert. Maak er een foto van en deel ze op sociale media met de hashtag #HouHetNet. Zo kunnen alle parkwachters en ophalers meegenieten van jouw ‘merci’. Een online complimentje of een leuke boodschap kan je ook insturen via bovenstaande link. MIROM zorgt dat alle complimentje goed terechtkomen.


Terug naar alle nieuws