Ophaalkalender 2018 in een nieuw kleedje

In de week van 18 december valt de nieuwe ophaalkalender in je brievenbus. De kalender steekt dit jaar in een nieuw kleedje. De kalender kreeg niet alleen een frisse opmaak, maar is ook handiger in gebruik. Alle ophaaldata vind je nu terug op één kalenderpagina. Ook de sorteerregels zie je in een oogopslag en blijven het hele jaar zichtbaar. Onderaan de kalender vind je een afscheurbaar kaartje met de openingsuren en de sluitingsdagen van het recyclagepark. Handig om te bewaren in je auto of portefeuille. 

Hou je brievenbus dus goed in de gaten en mis de nieuwe ophaalkalender niet. Heb je geen kalender ontvangen, dan kan je terecht bij je gemeente of bij MIROM. De kalender is ook online raadpleegbaar op www.mirom.be of download gratis de Recycle! app via Appstore of Google Play. 

MIROM vraagt jouw mening

We zijn benieuwd wat jij van de nieuwe ophaalkalender vindt. Begin januari lanceren we een enquête. Hou dus zeker onze Facebookpagina (www.facebook.com/MIROM.be) of website in de gaten en maak kans op mooie prijzen.


Terug naar alle nieuws