Vacature projectmedewerker

Het gemeentebestuur van Langemark-Poelkapelle is op zoek naar een Projectmedewerker Algemeen Bestuur B4-B5/A1a-A3a (contractueel - 38/38 – bachelor/master) voor OCMW en gemeente.

In Langemark-Poelkapelle werken gemeentebestuur en OCMW al heel nauw samen. Langemark-Poelkapelle wil een open en aanspreekbare organisatie zijn waarin een professioneel team van bestuurders en medewerkers zich inzetten om een kwaliteitsvolle dienstverlening aan te bieden. We zijn op zoek naar een gemotiveerde collega die – samen met ons – zijn of haar schouders onder een dynamische werking zet!
De projectmedewerker Algemeen Bestuur is een tijdelijke functie met als doelstelling een aantal ingrijpende projecten in het lokaal bestuur Langemark-Poelkapelle te verwezenlijken.

Reorganisatie van de dienstverlening (project 1):
In de nabije toekomst zal het gemeentehuis worden uitgebreid zodat de diensten van het OCMW en gemeentebestuur vanuit dezelfde locatie worden aangeboden. De projectmedewerker staat in voor het reorganiseren van de dienstverlening zodat de burger op een efficiënte, toegankelijke en klantvriendelijke manier geholpen wordt en de kwaliteit van de dienstverlening gehandhaafd en geoptimaliseerd wordt. De projectmedewerker coördineert het project, staat in voor de communicatie en faciliteert het nemen van beslissingen.

Inhoudelijke voorbereiding van de nieuwe legislatuur (project 2):
Op 1 januari 2019 start in de lokale besturen een nieuwe legislatuur. De nieuwe beleidsploeg zal het eerste jaar de doelstellingen voor de legislatuur uittekenen via een meerjarenplan. De projectmedewerker staat in voor de opmaak van de voorbereidende omgevingsanalyse en organiseert een onderzoek of participatieproject.

De projectmedewerker kan door de secretaris worden betrokken in de algemene werking van de organisatie en bijkomende opdrachten krijgen.
De job is mogelijk verlengbaar en kan uitgroeien tot een contract van onbepaalde duur met leidinggevende functie.

Stuur je schriftelijke kandidatuur, samen met je CV en kopie van het gevraagd diploma, ten laatste gepost op 1/12/2017, naar Sabine De Wandel, secretaris Lokaal Bestuur, Kasteelstraat 1 te 8920 Langemark-Poelkapelle of via e-mail naar personeelsdienst@langemark-poelkapelle.be.
De selectiegesprekken vinden plaats op woensdag 6/12/2017 in de vooravond.
Werken bij het lokaal bestuur betekent een boeiende en aangename werksfeer, maaltijdcheques, fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering en heel wat mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.
Meer info: 057 49 09 14.


Terug naar alle nieuws