Boek een afspraak online met je lokale politiepost!

Sinds september is het mogelijk om een afspraak te maken met je lokaal commissariaat via de website van de politiezone Arro Ieper. Deze online agenda werd ingevoerd als een verruiming op de contactmogelijkheden met de lokale politiepost. In de voormiddag kan je nog langsgaan zonder afspraak, in de namiddag en avond kan er volgens beschikbaarheid van lokale medewerkers een individuele afspraak worden gemaakt. Dit betekent meer gerichte contactmomenten en minder wachttijd.

De afspraak kan gemaakt worden op de website van de politiezone www.arroieper.be via de knop “Maak hier uw afspraak” op de homepagina. Selecteer “afspraak met een lokaal commissariaat” enkel wanneer je geen uitnodiging kreeg. Klik je lokaal commissariaat in de lijst en kies een beschikbaar moment. Een medewerker zal je dan ontvangen. Een afspraak moet ten minste de dag vooraf gemaakt worden.

Voor uiterst dringende aangiften is het onthaal van het hoofdcommissariaat (Ter Waarde 54, 8900 IEPER) 24u op 24 geopend, maar daar zal je rekening moeten houden met mogelijke wachttijden.


Terug naar alle nieuws