Vacature arbeider patrimonium

Om ons team te versterken werft het bestuur een arbeider patrimonium bouwvakker aan voor de dienst patrimonium (niveau D – 38/38 – tijdelijk contract 1 jaar en verlengbaar naar onbepaalde duur). Er wordt een wervingsreserve aangelegd van 3 jaar.
De arbeider patrimonium bouwvakker staat mee in voor de werken in eigen beheer mbt de aanleg en herstellingen van wegen, voet- en fietspaden, rioleringen en gebouwen. Je beschikt bij voorkeur over een rijbewijs C.Download hier de functiebeschrijving. (pdf, 14.2 kB)
Stuur je schriftelijke kandidatuur samen met je CV, ten laatste gepost op 30 december 2018, naar het College van Burgemeester en Schepenen te 8920 Langemark-Poelkapelle, Kasteelstraat 1of via e-mail naar personeelsdienst@langemark-poelkapelle.be.

Werken bij de gemeente betekent een boeiende en aangename werksfeer, maaltijdcheques, fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering en heel wat mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.Meer info: 057 49 09 14 of personeelsdienst@langemark-poelkapelle.be.


Terug naar alle nieuws