Groepsaankoop groene stroom en gas provincie West-Vlaanderen

Betaal jij graag te veel voor je energie? Wij ook niet. Gelukkig kan je hier gemakkelijk iets aan doen. Schrijf je vóór 6 februari 2019 in voor de groepsaankoop groene stroom en gas van de provincie West-Vlaanderen. Inschrijven is vrijblijvend en eenvoudig. Je kan hiervoor terecht op www.samengaanwegroener.be.
Op 6 februari organiseert de Provincie een veiling waarop de deelnemende energieleveranciers hun beste bod uitbrengen voor een 1-jarig contract voor elektriciteit en/of gas. Uiterlijk op 22 februari krijg je een persoonlijk voorstel van de leverancier die voor jouw verbruik het meest voordelige bod uitbracht. Aanvaard je het aanbod? Dan zal de Provincie je begeleiden bij de overstap naar je nieuwe energiecontract.
Vorig jaar stapten 38.008 huishoudens en 1872 bedrijven samen met ons over naar een voordelig energiecontract. Hiermee bespaarden zij gemiddeld 200 euro!
Ook als je eerder voor een voordelig energiecontract koos (al dan niet via een groepsaankoop), kan je besparen door je in te schrijven. Je huidige contract kan namelijk verlengd worden aan duurdere prijzen. Denk eraan: je kan op elk moment kosteloos van energieleverancier en energiecontract veranderen.
Wil je je inschrijven of heb je graag meer informatie? Surf voor 5 februari 2019 naar www.samengaanwegroener.be (doorklikken op provincie West-Vlaanderen) of bel naar 0800 18 711. Neem hiervoor een jaarlijkse afrekening voor elektriciteit en/of gas bij de hand. Je kan voor de inschrijving ook bij het gemeentebestuur/de Woondienst terecht tijdens de openingsuren.


Terug naar alle nieuws