Vacature voltijds en deeltijds verpleegkundigen

Heb je een hart voor ouderen en ligt jouw passie in een woonzorgcentrum ?
WZC De Boomgaard is een woonzorgcentrum met een grote diversiteit aan dienstverlening, gehuisvest in een warm en licht gebouw in het groen, maar toch ook vlakbij de dorpskern van Langemark-Poelkapelle.  Het woonzorgcentrum biedt tijdelijk en residentieel verblijf aan en vormt samen met het lokaal dienstencentrum De Stek een uniek, kleinschalig geheel waar met veel aandacht voor elkaar gewerkt wordt aan een warme omgeving voor alle bewoners en gebruikers.

Zoek je een aangename job in een dynamisch huis waar de mens, zowel bewoner, bezoeker als werknemer, centraal staat ?Ben je heel gemotiveerd, maar wens je toch een goeie work-life balance ?
Ben je bereid ook ’s avonds en in het weekend te werken ?
Dan zijn wij misschien op zoek naar jou...

Bekijk hier de  functieomschrijving. (pdf, 17.9 kB)

Wij zoeken dringend verpleegkundigen (m/v) die beschikken over de nodige competenties. Een goede planning, uitvoering en evaluatie van de totale zorg aan de bewoner in een respectvol, huiselijk kader is voor jou geen probleem.
Wij bieden het volgende aan:
- een langdurig vervangingscontract;
- een contract van onbepaalde duur na het slagen voor ons aanwervingsexamen dat doorgaat op woensdag 27 maart 2019;
- tal van andere voordelen zoals een aantrekkelijke uurregeling dankzij het zelfroosteren, 26 verlofdagen, maaltijdcheques van 6 euro, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en terugbetaling openbaar vervoer.

Wij selecteren op basis van competenties ongeacht leeftijd, origine, geslacht, …
Ben je onmiddellijk of op korte termijn beschikbaar ?Denk jij in dit profiel te passen en heb je interesse ?

Solliciteren kan tot en met 22 maart 2019.Stuur je sollicitatiebrief, curriculum vitae, diploma en bewijs van goed gedrag en zeden naar :
Woonzorgcentrum De Boomgaard, Lekkerboterstraat 1, 8920 Langemark-Poelkapelle of per mail naar personeelsdienst@langemark-poelkapelle.be
De selectieprocedure voor een contract van onbepaalde duur gaat door op woensdag 27 maart 2019. De procedure omvat een schriftelijk en een mondeling gedeelte. Om geslaagd te zijn, moet je voor beide onderdelen 50% behalen en 60 % in totaal. Geslaagde kandidaten worden opgenomen in een wervingsreserve.


Terug naar alle nieuws