De testkaravaan komt naar jouw gemeente!

Altijd al een elektrische fiets willen testen? Wil je ervaren hoe vlot je met een elektrische bakfiets je kinderen naar school vervoert? 

Schrijf je dan binnenkort in op www.testkaravaan.be voor de campagne 'de testkaravaan komt naar jouw gemeente!', een initiatief van het Provinciebestuur West-Vlaanderen in samenwerking met gemeente Langemark-Poelkapelle.

Wat houdt de campagne in? 

Gedurende twee weken kun je gratis een fiets uitproberen uit de vloot van 20 elektrische fietsen en 5 elektrische bakfietsen.

De testkaravaan blijft van 3-14 juni 2019 in Langemark-Poelkapelle en is enkel voorbehouden voor wie in Langemark-Poelkapelle woont. 

Deze actie is een uitbreiding van de campagne ‘de testkaravaan komt eraan!’ waarbij de werknemers uit verschillende bedrijven in West-Vlaanderen elektrische fietsen en andere duurzame vervoermiddelen uitproberen voor hun woon-werkverkeer. 'De testkaravaan komt naar jouw gemeente!' bouwt verder op dit succes en stelt de testkaravaan open voor de inwoners van verschillende gemeenten. De testkaravaan passeert dit jaar ook nog in Kuurne, Wingene, Lendelede, Zedelgem en Izegem.  

Planning:

8 april: start inschrijvingen

3-14 juni: testperiode

Let op! 

Het aantal testfietsen is beperkt. Snel inschrijven is de boodschap.

Neem zeker al een kijkje op www.testkaravaan.be.  

spandoek_verkleind

Meer info:

Milieudienst
milieu@langemark-poelkapelle.be
057/49 09 30 

Provincie West-Vlaanderen
gemeenten@testkaravaan.be


Terug naar alle nieuws