Klapz!salon op 27 mei - INSCHRIJVEN

Op maandag 27 mei organiseert het bestuur voor de eerste maal een ‘Klapz!salon’. 6 inwoners van de gemeente trokken recent de wijde wereld in en maakten daarbij gebruik van de subsidie Ontwikkelingssamenwerking toegekend door het bestuur. De 6 delen nu op hun beurt hun ervaringen en opgelopen inzichten. Het Wereldhuis West-Vlaanderen modereert en gaat met de 6 in gesprek. 

PROGRAMMA
- inleiding door schepen Marleen Soete
- Marie Vanbelleghem, Cato Gheeraert over Zuid-Afrika  en Fien Ameel over Cambodja
- Greta Frans & Roos Dedulle over Malawi
- Josfien Fraeyman over Laos
- Nathalie Vandenabeele over circusschool Amoukanama in Guinee en project WereldKLAPZ!

Moderatie door Wereldhuis West-Vlaanderen

Tijdens het Klapz!-salon stellen we ook Amoukanama vzw aan u voor, een circusschool uit Guinee waar we de komende jaren mee in zee gaan. Samen met Amoukanama en met de hulp van het Wereldhuis zullen we ‘Weireldklapz!’ creëren, een cultureel evenement waarin we lokale verhalen, muziek en acrobatie met elkaar in verbinding brengen.

Aan het einde van het salon kun je verder kennismaken met de deelnemers, Amoukanama vzw en het Wereldhuis West-Vlaanderen tijdens een informele babbel waarbij we graag een glaasje aanbieden en hapjes uit de bezochte landen (klaargemaakt door de deelnemers).

We heten jullie graag welkom op deze boeiende avond.
Om een idee te krijgen van het aantal deelnemers, vragen we dat je inschrijft via de volgende link: https://forms.gle/26KrSNUx9suCuVc19


Terug naar alle nieuws