Erfgoeddag 2024

Jaarlijks organiseert het lokaal bestuur Langemark-Poelkapelle in samenwerking met Langemark-Poelkapelle Verbeeldt enkele activiteiten voor Erfgoeddag. Een dag die gecoördineerd wordt door FARO, meer info op https://faro.be/erfgoeddag-0.

Ontdek de verborgen schatten van thuis op zondag 21 april 2024 tijdens Erfgoeddag in Langemark-Poelkapelle. Dit jaar vieren we het "op zijn zondags" in het enige echte gemeentehuis van Langemark, helemaal gewijd aan het thema 'thuis'.

Onder de noemer "Schatten van thuis" nodigen we jullie uit om langs te komen en jullie kostbare spulletjes te laten schatten door onze enthousiaste professionele schatters van Het Objectenhuis! Om jullie een gerichtere schatting te bezorgen, vragen we vriendelijk om je in te schrijven via deze link.

Daarnaast neemt Langemark-Poelkapelle Verbeeldt jou graag mee op een dubbele erfgoedavontuurlijke reis met de tentoonstellingen "Op zoek naar een nieuwe thuis" en "terug naar huis". Waar we 100 jaar terug in de tijd gaan en ontdekken hoe soldaten na de oorlog hun weg terug naar huis vonden.

Ook kan je genieten van een lekker fris drankje of een warme koffie met een heerlijke pannenkoek verzorgd door Langemark-Poelkapelle Verbeeld.

Gepubliceerd opdonderdag 7 mrt 2024 om 11:00