• zo14 augustus 202215:00totvr19 augustus 202217:00
zomerkamp voor kinderen en jongeren die eens een week het onderste uit de kan willen halen wat plezier betreft.
Wie droomt van een leuke vakantie, wil vooral avontuur, maar misschien ook eens een pretpark of top activiteiten. Wel, deze week hebben we alles in 1 superweek gestoken.
We trekken naar Bellewaerde én Plopsaland en gaan genieten van de tientallen attracties die zij klaar hebben staan voor ons. Achtbanen, waterattracties, loopings, snelheid, lachen en nog veel meer ... Deze twee dagen gaan ongelofelijk voorbijvliegen, maar niet getreurd, er blijven nog dagen over.
En hier gaan we een heus adventure parcours beklimmen, om er nadien met een deathride terug af te vliegen ... alles uiteraard zeer veilig, maar toch wel heel lekker spannend.
Voor de waterratten onder ons gaan we onze eigen vlotten bouwen, en uiteraard testen hoever we er mee over het water geraken. Nog niet genoeg van water ? Wel, we trekken naar het subtropisch zwemparadijs 'Aquapark Bellewaerde'. Laat de glijbanen en jaccuzi's maar komen ...
Als we dan wat willen bekomen, voorzien we een heuse lazertag-battle op de locatie waar we verblijven.
En voor de snelheidsduivels onder ons die nog niet genoeg hadden na de pretparken, gaan we met echte quads rijden op een buitengewoon parcours. Dit is een Summer Fun kamp om nooit meer te vergeten.
Schrijf je vandaag nog in op dit zomerkamp, en beleef het kamp van je leven !

Locatie

JVC Munchenhof
Markt 13 , 8920 Langemark-Poelkapelle

Prijs

  • Basistarief 365

Leeftijd

vanaf 8 tot 14 jaar

Organisatie

Activak vzw
bredabaan 178 , 2170 Merksem