• zo30 juli 202315:00totvr4 augustus 202317:00
Zomerkampen: xtreme fun

Zomerkampen boordevol avontuur en kix ...
Hou jij van adrenaline, en kan het allemaal niet spannend genoeg zijn ? Wel, dan is dit xtreme fun kamp echt iets voor jou.
Zin in een weerzinwekkend hoogteparcours? Op een hoogte van 10 à 15 meter worden de pamperpaal, de shaking bridge, de olifantenpoten, de commando-brug, de reuzenladder… getrotseerd. Alles wordt beveiligd met klimgordels en –touwen (top-rope).De appolo-13-lancering en de 70m-lange deathride zijn natuurlijk wel dé adrenaline-kicks.
En of dat niet genoeg is, gaan we ons super-amuseren op heuse quads. Crossplezier gegarandeerd bij het quad-rijden. Op het 1,5km lange parcours, met haarspeldbochten, chicanes, pits en tribune leven we ons uit. De veiligheid staat altijd centraal.
Verder trekken we het water op voor rafting in echte zodiacs. Plezier en samenwerking gegarandeerd. Uiteraard kan er deze week ook niet een heuse paintball-activiteit ontbreken, dus we trekken de bossen in voor fun in het kwadraat. Ben jij hier ook zo goed in ?
En of dit alles nog niet genoeg is, gaan we naar een indoor kartingbaan om met echte karts door de bochten te scheuren. Na genoeg geoefend te hebben, zijn we klaar voor de finales te rijden. Spannend wie gaat winnen....
Al deze te gekke activiteiten worden begeleid door professionele begeleiders, zodat we zeker zijn dat alles veilig gebeurt. Bovendien staan onze animatoren ons ook nog bij met raad en daad. Ze kicken mee op snelheid en leren ons hoe we best laserstralen ontduiken. Ready? Set! Inschrijven!
Verblijven doen we in de zeer mooie locatie Munchenhof. Je zal je hier direct thuisvoelen.

Locatie

JVC Munchenhof
Markt 13 , 8920 Langemark-Poelkapelle

Prijs

  • Basistarief 399

Leeftijd

vanaf 8 tot 14 jaar

Organisatie

Activak vzw
bredabaan 178 , 2170 Merksem