Sneukelfietstocht

  • za24 juni 2023van14:00tot22:00
Fedasil Poelkapelle
Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we op zaterdag 24 juni onze sneukeltocht! Al steken we hem dit jaar eens in een nieuwe jasje. 😉
De sneukeltocht is ondertussen een vaste waarde geworden in het opvangcentrum van Poelkapelle. Met enige fierheid mogen we zeggen dat we jaarlijks een mooi aantal mensen mogen verwelkomen en steeds kunnen rekenen op heel veel positieve reacties!
De wereld op je bord
Ook dit jaar kunnen jullie opnieuw proeven van heel wat lekkernijen uit de herkomstlanden van onze bewoners. De gerechten die dit jaar op jullie bord belanden, houden we nog even geheim. We geven wel alvast mee dat er opnieuw 6 tussenstops voorzien zijn met een multiculturele touch. Zin om achteraf even na te praten en kennis te maken met onze bewoners? Dat kan uiteraard in onze bar!

Met de fiets
Na de succesvolle wandelingen van de voorbije jaren, hebben we er dit jaar voor gekozen om een andere weg in te slaan. Hang jullie wandelschoenen maar even aan de haak… Dit jaar halen we onze fiets boven! Wij hopen alvast dat jullie allen goede benen zullen hebben.

Prijs
Volwassene: 10 euro
kinderen van 3 tot 10 jaar: 5 euro

Deelnemen?
Mail voor 17 juni naar info.poelkapelle@fedasil.be om je in te schrijven. Inschrijving is pas definitief na overschrijving op het rekeningnummer van onze vrijwilligerswerking 'Open kijk vijfwegen' BE 63 7360 7632 3708 met vermelding van je naam en aantal personen.

Locatie

Fedasil Poelkapelle
Stadensteenweg 68 , 8920 Langemark-Poelkapelle

Prijs

  • Basistarief 10
  • kinderen 3-10 jaar 5

Organisatie

Fedasil Poelkapelle
Stadensteenweg 68 , 8920 Poelkapelle (Langemark-Poelkapelle)