• ma22 juli 202415:00totvr26 juli 202417:00
Ben jij iemand met duizend-en-één interesses en hou je van avontuur en plezier? Lees dan zeker verder, want dit zomerkamp is speciaal voor jou! Of je nu verzot bent op pretparken, avontuurlijke activiteiten, hoogteparcours, zwembaden, lazertag enzovoort, dat is allemaal goed. Op dit zomerkamp komt het namelijk ALLEMAAL aan bod!
Aan het begin van de week trek je naar de pretparken Bellewaerde en Plopsaland. Daar schreeuwen we alvast de longen uit ons lijf bij de verschillende superleuke, maar soms toch adembenemende attracties. Deze twee dagen zullen zeer snel voorbij vliegen!
Na de adrenalinekick van de pretparken is het tijd voor wat avontuur. Je zal een heus adventure parcours beklimmen om er nadien met een deathride terug af te vliegen. Durf jij dat aan? Alles verloopt onder professionele begeleiding en ervaren animatoren, waardoor de veiligheid gegarandeerd kan worden. Maar het blijft spannend, toch?
Zit er ook een echte waterrat in jou? Goed nieuws! Want deze week trekken we ook naar het subtropisch zwemparadijs ‘Aquapark Bellewaerde’. Laat de glijbanen en jaccuzi’s maar alvast komen.
Even bekomen op het terrein? Dat kan, want we voorzien we een heuse lazertagbattle op de locatie waar we verblijven.
Tenslotte voor de snelheidsduivel in jou, die nog niet genoeg had aan de pretparken, gaan we met quads rijden op een buitengewoon parcours. Dit is een Summer Fun kamp om nooit meer te vergeten.
Schrijf je vandaag nog in op dit zomerkamp, en beleef het kamp van je leven !
LET OP:Dit is een kamp ZONDER OVERNACHTING of MAALTIJDEN

Locatie

JVC Munchenhof
Markt 13 , 8920 Langemark-Poelkapelle

Prijs

  • Basistarief 230

Leeftijd

vanaf 8 tot 14 jaar

Organisatie

Activak vzw
bredabaan 178 , 2170 Merksem