Behaag je tuin 2021

Samenaankoop (fruit)bomen, hagen, wilgentenen en klimplanten in de Westhoek

Jouw tuin, groot of klein, maakt een verschil voor de natuur en het klimaat. Plant daarom een boom, haag of klimplant. Maak er een fijne plek van voor vogels, bijen, vlinders … en jezelf! Geniet van de bloesems, het fruit en de schaduw. Bestel tot 15 oktober je streekeigen plantgoed en geniet van een voordelig aanbod, dankzij een samenaankoop.

Er is voor elk wat wils: pakketten voor kleine tuinen, grote tuinen, droge tuinen, natte tuinen … Je kan zelfs een start-to-bos pakket bestellen.

Aanbod

Bomen ook geschikt voor kleinere tuinen; bomen die geen last hebben van natte voetjes; Bijvriendelijke bomen zoals fruitbomen, linde, boskers, veldesdoorn, europese vogelkers.

Gemengde hagen: bloesem- en bessenheg, Vogelbosje, start-to-bos pakket, …

Kijk op www.behaagjetuin.be voor meer aanbod van gemengde pakketten voor hagen, heggen, hoogstam(fruit)bomen, wilgenhutten en klimplanten.

Regionaal Landschap Westhoek en je gemeente garanderen je kwalitatief streekeigen plantgoed en klimplanten aan een goede prijs.

Hoe deelnemen?

Registreer je op www.behaagjetuin.be en BESTEL online tussen 1 september en 15 oktober 2021
Het bestelde plantgoed haal je af op het gemeentelijk verdeelpunt op zaterdag 18 december 2021.

Wens je ondersteuning en advies?

Met concrete vragen over je bestelling en de aanplanting in je tuin kan je contact opnemen met je regionaal landschap via info@rlwesthoek.be. Ook de milieudienst van je gemeente kan je wegwijs maken. In augustus, september en oktober organiseren we op 5 plekken in de Westhoek een infosessie / workshop ‘Boom zoekt Tuin’. Info op www.rlwesthoek.be

Gepubliceerd opvrijdag 30 jul 2021 om 08:00