Behaag je tuin 2023

Doe mee aan de samenaankoop ‘Behaag je tuin’, waarbij je (fruit)bomen, hagen, wilgentakken en klimplanten kunt bestellen aan een goede prijs. Er is voor elk wat wils: pakketten voor kleine of grote tuinen, natte of droge tuinen … Je kan zelfs een start-to-bos-pakket bestellen. Het Regionaal Landschap Westhoek garandeert kwaliteitsvol, streekeigen plantgoed. Bekijk de pakketten via www.behaagjetuin.be.  Bestellen kan online van 1 september tot 15 oktober. Het bestelde plantgoed haal je in je eigen gemeente af op zaterdag 16 december. 

Twijfel je over je keuze? Neem een kijkje op www.rlwesthoek.be en schrijf je in voor ‘Boom zoekt tuin’ op 5 oktober in Langemark, een gratis infosessie met ondersteuning en advies over aanplantingen in jouw tuin! Maak een fijne plek voor vogels, bijen, vlinders, en natuurlijk jezelf! Je krijgt die avond een gratis boom naar keuze uit het aanbod als goeie start voor je groene plannen! Kan je niet aanwezig zijn, en wil je toch een gratis klimaatboom, laat ons dat weten op info@rlwesthoek.be. De code voor een gratis klimaatboom is KLB23LANG.

OPGEPAST! Gemeente Langemark-Poelkapelle schenkt bovenop de samenaankoopprijs nog eens 50% korting (met een maximum van 100 euro) per adres. Vul de code DISC23LANG in tijdens je bestelling en geniet nog voordeliger van je plantpakket!

Gepubliceerd opmaandag 31 jul 2023 om 11:15