Het Blokkot is terug!

We naderen de zomervakantie. De aanloop van die vakantie staat voor heel wat jongeren uit Langemark-Poelkapelle gelijk aan studeren. Om hen te ondersteunen, organiseert Team Ontspannen een stille ruimte waar studenten samen kunnen studeren. Dit binnen de huidige Covid19-maatregelen. 

  • Inschrijven

Om zeker te zijn van je plaatsje in het blokkot dien je vooraf in te schrijven. Dat doe je HIER. Niet ingeschreven is geen plaats. Door het beperkt aantal plaatsen is het blokkot deze periode enkel toegankelijk voor inwoners van de gemeente Langemark-Poelkapelle. Je schrijft telkens in voor de volledig dag, wat niet wilt zeggen dat je de volledige tijd aanwezig moet zijn. Studeer je maar een aantal uurtjes per dag, denk goed na of je die dag wel een plek nodig hebt. 

  • "Sporthal Den Tap"

De Sporthal in Den Tap zal plaats bieden aan 45 studenten. Elke student ontsmet zijn eigen tafel en stoel bij aankomst. De ruimte is zo ingedeeld dat elke student op minimum 2 meter van een andere student zit. Verder is er binnen de ruimte een circulatieplan voorzien zodat eenrichtingsverkeer gegarandeerd kan worden. Bij het verplaatsen in het gebouw is een mondmasker verplicht, dit dien je zelf mee te brengen. Eenmaal je op je plaats zit, mag het mondmasker uit. Je hebt respect voor de ruimte die ter beschikking is (sanitair, studiezaal, . . . ) en verlaat die dan ook proper. Buiten blijven de huidige coronamaatregelen geldig. Het niet naleven van de afspraken kan de annulering van je plaats betekenen voor de resterende blokperiode! 

Het blokkot is elke dag open (vanaf zaterdag 15/05) van 08.00 uur tot 22.00 uur. Met uitzondering van zaterdag 12 juni 2021 (open tot 13.00 uur) & zondag 13 juni 2021 (open vanaf 13.00 uur). 

Het blokkot blijft beschikbaar tot en met zondag 20 juni 2021 

  • Materiaal 

Alle materialen die je nodig hebt, breng je zelf mee (verlengkabels, ...) je deelt geen materiaal met andere studenten. Sporthal Den Tap is voorzien van een draadloze internetverbinding. De organisatie voorziet niet in eten en/of drinken, je brengt dit dan ook best mee van thuis. Ontsmettingsmaterialen zullen wel ter plaatse zijn. 

Gepubliceerd opzaterdag 15 mei 2021 om 08:00