Het Blokkot is terug!

We naderen de kerstvakantie. Die staat voor heel wat jongeren uit Langemark-Poelkapelle gelijk aan studeren. Om hen te ondersteunen, organiseert Team Ontspannen in samenwerking met studentenvereniging Moeder Baekelandt een stille ruimte waar studenten samen kunnen studeren. Dit binnen de huidige Covid19-maatregelen. 

  • Inschrijven

Om zeker te zijn van je plaatsje in het blokkot dien je vooraf in te schrijven. Dat kan HIER. Niet ingeschreven is geen plaats. Door het beperkt aantal plaatsen is het blokkot deze periode enkel toegankelijk voor inwoners van de gemeente Langemark-Poelkapelle. Je schrijft telkens in voor de volledig dag, wat niet wilt zeggen dat je de volledige tijd aanwezig moet zijn. Studeer je maar een aantal uurtjes per dag, denk goed na of je die dag wel een plek nodig hebt. 

  • "OC Den Tap"

Het blokkot verloopt volgens de huidige Covid19 regelgeving. Je hebt respect voor de ruimte die ter beschikking is (sanitair, studiezaal, . . . ) en verlaat die dan ook proper. Ook buiten blijven de huidige coronamaatregelen geldig. Het niet naleven van de afspraken kan de annulering van je plaats betekenen voor de resterende blokperiode! 

Het blokkot is elke dag open (vanaf zaterdag 18/12) van 08.00 uur tot 22.00 uur. Met uitzondering van vrijdag 24/12/2021 & vrijdag 31/12/2021 (open tot 16.00u). Het blokkot is gesloten op 25/12/2021 & 1/01/2022. 

Het blokkot blijft beschikbaar tot en met zondag 30 januari 2022 

  • Materiaal 

Alle materialen die je nodig hebt, breng je zelf mee (verlengkabels, ...) je deelt geen materiaal met andere studenten. Sporthal Den Tap is voorzien van een draadloze internetverbinding. De organisatie voorziet niet in eten en/of drinken, je brengt dit dan ook best mee van thuis. Ontsmettingsmaterialen zullen wel ter plaatse zijn. 

Gepubliceerd opzaterdag 15 mei 2021 om 08:00