Vacature: Directeur zorgcampus

Vacature directeur zorgcampus

Zorgcampus De Boomgaard profileert zich als een open (t)huis voor iedereen. Door middel van de verschillende dienstverleningsvormen (dienstencentrum, centrum voor dagverzorging, centrum voor kortverblijf en woonzorgcentrum) en samenwerkingsverbanden (thuishulp en assistentiewoningen) komen we tegemoet aan diverse zorgvragen. Voor de zorgcampus zijn we op zoek naar een nieuwe directeur die een hart voor ouderen heeft.

DIRECTEUR ZORGCAMPUS

Voltijdse, contractuele functie van onbepaalde duur – graad A4a-A4b

Functie

Als directeur schaar je je achter onze visie waarin we onze bewoners centraal stellen. Je stuurt een dynamisch, betrokken en warm team aan, dat houdt van vrijheid, autonomie en waardering. Je profileert je bijgevolg als een participatief leidinggevende die zich in praktijk vooral op gelijke voet met zijn/haar personeel plaatst. Je weet ook kordaat te reageren wanneer er knopen doorgehakt moeten worden.

Profiel

  • je bent een coach die inzet op zelfstandigheid en waardering;
  • je spreekt duidelijk en helder;
  • je houdt ervan om anderen te enthousiasmeren en te stimuleren bij o.a. veranderingstrajecten;
  • je bent hands-on, dynamisch en veranderingsgezind;
  • je bent besluitvaardig;
  • je bent zeer klantgericht vanuit jouw hartelijke en sociale opstelling naar alle actoren in de organisatie;
  • je hebt bij voorkeur ervaring in leidinggeven.

Voorwaarden

  • masterdiploma én drie jaar relevante beroepservaring
  • indien je niet over een masterdiploma beschikt, dien je te slagen voor een capaciteitsproef én drie jaar relevante beroepservaring aan te tonen.

Selectieprocedure

De selectieprocedure zal bestaan uit een schriftelijk, mondeling en assessment center en gaat door in september/oktober.

Aanbod

Een aantrekkelijk loon met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering, terugbetaling kosten openbaar vervoer en diverse opleidingsmogelijkheden. Een aanleg van een wervingsreserve van één jaar (verlengbaar tot drie jaar).

Interesse

Tot en met 18 augustus 2021 kan je online solliciteren via https://ccselect.probisgroup.be/vacatures/ door jouw motivatiebrief en cv, een kopie van het gevraagde diploma, een bewijs van gevraagde ervaring en een uittreksel uit het strafregister (niet ouder dan 6 maanden) te bezorgen.

Bijkomende informatie kan je terugvinden op https://ccselect.probisgroup.be. Voor vragen kan je terecht bij jobs@ccselect.be of 02 467 35 40.

Gepubliceerd opdinsdag 13 jul 2021 om 12:00