Doe de gezinszoektocht in 't Vijverpark en win

Deze zomer kan een speurneus en wat sorteerkennis je aan een mooie prijs helpen. In de zoektocht #nietmeervandezetijd van Mirom kan je het hart van Langemark naar 8 personages speuren die verspreid in en rond het Vijverpark Heb je er een gevonden? Dan kan je door de QR-code te scannen met je smartphone een vraag vinden met 3 mogelijke antwoorden. Elke figuur bevat bovendien ook een tip, die je naar de oplossing kan leiden. Enkel het juiste antwoord levert een letter op voor een 8-letterwoord dat je op het einde een leuke prijs kan opleveren. Je kan een Playmobilset winnen of een andere leuke prijs.

Naast het aanbieden van een leuke (gezins)activiteit voor een zonnige zomerdag, willen Mirom en de gemeente met deze zoektocht tegelijk informeren. Want geef toe: verpakkingen die we nog kunnen recycleren, of voedsel dat nog lekker is: dat hoort tegenwoordig niet meer in de restafvalzak. Da’s echt #nietmeervandezetijd. Een papieren broodzak mag gewoon bij papier en karton, en de meeste spuitbussen mag je bv. gerust in de PMD-zak deponeren. En spaghetti die ‘over tijd’ is, die is vaak nog perfect eetbaar. Ook zonder mee te doen aan de wedstrijd steek je er dus wat van op. Bij elk personage staat een sorteertip en wie gaat speuren op de website komt nog veel meer te weten.

Noteer dus gerust een bezoekje aan een het Vijverpark in je agenda voor maand juli. Dat kan op je eentje, met vrienden of met de (klein)kinderen. De zoektocht loopt in Langemark-Poelkapelle van 29 juni t.e.m. 30 juli.

Zomerzoektocht #nietmeervandezetijd, 29 juni t.e.m. 30 juli in het Vijverpark in Langemark-Poelkapelle. Meer info + plannetje op nietmeervandezetijd.be

Gepubliceerd opmaandag 1 jul 2024 om 14:15