Doe mee aan de 10.000 stappenclash!

Wil je meer bewegen? Dat kan heel eenvoudig: met 10.000 stappen per dag (8.000 voor 65-plussers) beweeg je al voldoende voor een goede gezondheid. Lijkt 10.000 stappen onhaalbaar? Geen paniek, elke stap meer is een overwinning op zich. Elke stap telt!

Haal het competitiebeest in jezelf naar boven

In mei 2024 strijdt Langemark-Poelkapelle mee in de Vlaamse 10.000-stappenclash. We voeren de strijd om de meeste stappen of beweegminuten tegen andere gemeenten en steden in de regio, maar ook in gans Vlaanderen.

Gezondheid troef

Beweeg elke dag en geef jezelf het mooiste cadeau: een goede gezondheid. Je hebt minder kans op kanker, dementie, diabetes en overgewicht, en je voelt je ook beter in je vel en slaapt beter. Al stappend heb je één voet binnen naar meer sociaal contact, minder vervuiling en lawaai van auto’s én een leefbare buurt.

Wie als inwoner van Langemark-Poelkapelle deelneemt, maakt ook kans op 1 van de mooie prijzen: een waardebon van 50 euro bij Torfs, Decathlon of AS Adventure of een activity tracker van Garmin.

Stap je Langemark-Poelkapelle mee naar de overwinning?

Zet in mei je beste beentje voor!

Hoe kan je deelnemen?
-    Registreer je gratis op www.10000stappen.be.
-    Sluit je aan bij de groep ‘Langemark-Poelkapelle’.
-    Geef elke dag je stappen of beweegminuten in.

De tussenstand is te volgen op www.10000stappen.be

Tel je stappen met een app, activity tracker of klassieke stappenteller. Meer info hierover vind je op www.10000stappen.be. 

Stappenteller uitlenen?

Wil je graag een stappenteller uitlenen? Vul het formulier in en haal jouw gereserveerde stappenteller op aan het onthaal van het gemeentehuis (Kasteelstraat 1, 8920 Langemark-Poelkapelle). Je betaalt een waarborg van 10 euro. Zolang de voorraad strekt. 

Stappenteller

Gepubliceerd opmaandag 11 mrt 2024 om 16:18