Gin Belet?! Huiskameroptredens

Op vrijdag 2 oktober zijn we te gast bij Koen Dael en  Elien Loones in Poelkapelle. Deze keer gaan we rocken met “Rock au Vin”. Omwille van Covid_19 is deze activiteit onder voorbehoud en gaat ze ook niet in de huiskamer maar in een zaaltje bij de woning door.   Wil je er graag bij zijn, dan kan je vanaf donderdag 3 september tickets bestellen via deze link. Een kaartje kost 8€.  Meer info via cultuur@langemark-poelkapelle.be.

Hou ook 4 december vrij, want dan is het opnieuw de laatste Gin Belet?! in Langemark . Meer info in de volgende infoflash.

Jaarlijks organiseert Team Ontspannen 4 huiskameroptredens in Langemark-Poelkapelle. Op die manier wordt cultuur gebracht tot bij de mensen thuis. Allerhande genres komen aan bod. Van Rockmuziek tot intieme kleinkunst. Cultuur heel dichtbij! Inwoners van Langemark-Poelkapelle die hun huiskamer open willen stellen voor een optreden kunnen steeds contact opnemen met Team Ontspannen. 

 

Procedure

Ongeveer een maand voor het optreden wordt de artiest bekend gemaakt en kunnen tickets gekocht worden. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

Noteer alvast volgende data in uw agenda: 

  • vrijdag 2 oktober
  • vrijdag 4 december

Bedrag

Tickets kosten 8 euro per persoon, er is steeds een drankje inbegrepen.