Inspraakmomenten - vrijdag 20 november (Bikschote) geannuleerd

Update : Het inspraakmoment dat vrijdagavond 20/11 gepland was in OC Mariazaal wordt eventjes uitgesteld door de aanhoudende coronacrisis en gaat dus niet door. Het inspraakmoment in Langemark (13/12) blijft voorlopig wel doorgaan.

In het najaar van 2019 kwam het schepencollege in de verschillende deelgemeenten langs om het nieuwe meerjarenplan aan de burgers voor te stellen.  Bijna een jaar later werden enkele acties uit dit meerjarenplan gestart, uitgewerkt of gewijzigd.  Tijd voor een nieuwe update en dus ook tijd om u, als burger, uit te nodigen voor een nieuw inspraakmoment!

In totaal worden er 5 inspraakmomenten georganiseerd, rekening houdend met de coronamaatregelen die op dat moment gelden.   Inschrijven is niet verplicht. Iedereen is welkom om zijn of haar ideeën, bedenkingen en opmerkingen naar voor te brengen.  De infosessies in Sint-Juliaan en Poelkapelle zijn al voorbij (infosessies in Madonna en Bikschote geannuleerd), maar je kan nog deelnemen op zondag 13/12 om 10.00u in het gemeentehuis (Langemark).

 

Gepubliceerd opdinsdag 15 sep 2020 om 15:38