Landschapsfonds Westhoek

Het Landschapsfonds Westhoek draagt tot 5.000 euro bij aan jouw crowdfundingcampagne voor een groen initiatief in en nabij je dorp of buurt! Heb jij een voorstel of zit je op een idee te broeden? Een buurttuin uitbreiden, een groen speelelement om de hoek, een vlindertuin aanleggen, een boomgaard of klein bosje aanplanten…? Meld je voor 19 april 2020 aan en maak kans op een bijdrage tot 5.000 euro.

Hoe ga je aan de slag?

  1. Maak een campagnepagina aan voor 19 april 2020.
  2. Binnen de week krijg je feedback van het Regionaal Landschap Westhoek. We geven, waar nodig, nog wat tips om je initiatief te verfijnen.
  3. In de tweede helft van april woon je samen met de andere deelnemers een workshop bij om vlot en efficiënt je crowdfundingcampagne op te zetten. Bij crowdfunding spreek je je eigen netwerk aan om te investeren in jouw project.
  4. Uiterlijk eind april beslist de jury of je al dan niet een bijdrage vanuit het Landschapsfonds Westhoek ontvangt.
  5. Vanaf mei loopt de crowdfunding. Wanneer je alle centen verzameld hebt, kun je met jouw groen initiatief aan de slag!

Interesse of benieuwd naar eerdere succesvolle projecten? Lees alle info via www.rlwesthoek.be/landschapsfonds of contacteer het Regionaal Landschap Westhoek via nele.saint-germain@rlwesthoek.be of 0471/42.22.09.

Het Landschapsfonds Westhoek is een initiatief van het Regionaal Landschap Westhoek, de provincie West-Vlaanderen, het Streekfonds West-Vlaanderen, het crowdfundingplatform Voor je Buurt en wordt gesteund door het Agentschap voor Natuur en Bos en de Vlaamse Landmaatschappij.

Gepubliceerd opwoensdag 22 jan. 2020 om 16:28