Infosessies composteren

Ook dit najaar helpt MIROM Roeselare je graag op weg om er voor te zorgen dat je minder afval moet weggooien. We organiseren opnieuw twee gratis infosessies rond composteren, waar je terecht kan met al je vragen: op maandag 11 oktober en op woensdag 17 november. Overweeg je om een compostvat- of bak te plaatsen, maar weet je niet echt hoe je er aan begint en wat er allemaal wel of niet in kan? Of composteer je al, maar loopt het niet zoals verhoopt en vraag je je af wat je fout doet? Schrijf dan in en na afloop zullen al je vragen (en nog een paar andere) beantwoord zijn.

Maar er is meer. Op maandag 8 november is er ook voor de eerste keer een gratis online infosessie over composteren zònder tuin. Als je bijvoorbeeld op een appartement woont en toch je keukenafval liever niet in de vuilnisbak gooit. Dat kan met een wormenbak, een compact systeem dat je dan bv. op je terras kan plaatsen.

Op woensdag 8 december herhalen we dan bovendien nog eens de infosessie ‘haal meer uit je frigo’. Tijdens die sessie kom je te weten hoe je winst kan doen, met een efficiënt ‘koelkastmanagement’.

  • Maandag 11 oktober: online infosessie composteren
  • Maandag 8 november: online infosessie composteren zonder tuin
  • Woensdag 17 november: online infosessie composteren
  • Woensdag 8 december: online infosessie ‘haal meer uit je frigo’

Meer info en inschrijven: www.mirom.be/activiteiten

Gepubliceerd opmaandag 4 okt 2021 om 09:40