Naar het recyclagepark tijdens de ‘paaspauze’? Houd het veilig

De paasvakantie is dit jaar een ‘paaspauze’ en duurt zo voor sommige mensen plots nog een weekje langer dan anders. De paasvakantie is sowieso een drukke periode op het recyclagepark, daarom herinneren we jullie graag nog eens aan de geldende maatregelen op de parken.

Er is slechts een beperkt aantal mensen tegelijk toegelaten op het park. Als het druk is, kan het zijn dat er een wachtrij staat. Keer dan best op een ander moment terug, zodat ook de verkeerssituatie veilig blijft voor alle weggebruikers. De parkwachters schatten ook ruim voor het sluitingsuur in hoeveel bezoekers er nog binnen het tijdslot op het park kunnen. Zo kan het zijn dat je een volgende keer moet terugkeren.

Op het park zelf respecteer je uiteraard de afstandsregels en draag je altijd je mondmasker. Ook boven de neus natuurlijk. Bereid je bezoek goed voor en zorg dat alles klaar zit in je wagen volgens de rode, oranje en groene groep. Een overzicht vind je op www.mirom.be/recyclagepark. Kom bij voorkeur alleen, maar als je zware zaken moet tillen kan je één iemand extra meenemen. Twijfel je waar iets thuishoort? Dan kan je natuurlijk nog altijd de parkwachter aanspreken.

Gepubliceerd opdonderdag 1 apr 2021 om 12:02