Centrum voor dagverzorging 't Nest en woonzorgcentrum De Boomgaard verwelkomen graag jobstudenten!

๐—–๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฟ๐˜‚๐—บ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜‡๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ด '๐˜ ๐—ก๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ผ๐—ผ๐—ป๐˜‡๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ฐ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฟ๐˜‚๐—บ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ผ๐—ผ๐—บ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜„๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ผ๐—บ ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐—ท๐—ผ๐—ฏ๐˜€๐˜๐˜‚๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป!
 
๐‚๐ž๐ง๐ญ๐ซ๐ฎ๐ฆ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐๐š๐ ๐ฏ๐ž๐ซ๐ณ๐จ๐ซ๐ ๐ข๐ง๐  '๐ญ ๐๐ž๐ฌ๐ญ ๐ณ๐จ๐ž๐ค๐ญ ๐ž๐ž๐ง ๐ฃ๐จ๐›๐ฌ๐ญ๐ฎ๐๐ž๐ง๐ญ:
Werk je graag met ouderen? Wil je hen een zinvolle dag aanbieden en heb je zin om te werken tijdens de vakantie?
Dan ben jij diegene die we zoeken!
 
- Ben je in het bezit van het visum "zorgkundige" of studeer je binnenkort af als zorgkundige/verpleegkundige? Dan is dat mooi meegenomen. Zo kan je mee instaan voor de zorgtaken bij onze gebruikers, samen met de collega-zorgkundigen en verpleegkundige. Daarnaast sta je ook in voor een zinvolle dagbesteding en kan je ondersteuning bieden bij logistieke taken.
 
- Ben je niet in het bezit van een visum 'zorgkundige'? Dan ben je zeker ook welkom. Dan help je samen met de collega's instaan voor een zinvolle dagbesteding bij onze gebruikers en kan je ondersteuning bieden bij logistieke taken.
 
Heb je zin om ons team te vervoegen tijdens de paas- en zomervakantie? Periode is bespreekbaar! Stuur dan een mailtje naar bieke.dobbels@langemark-poelkapelle.be
 
๐–๐จ๐จ๐ง๐ณ๐จ๐ซ๐ ๐œ๐ž๐ง๐ญ๐ซ๐ฎ๐ฆ ๐๐ž ๐›๐จ๐จ๐ฆ๐ ๐š๐š๐ซ๐ ๐ณ๐จ๐ž๐ค๐ญ ๐ฃ๐จ๐›๐ฌ๐ญ๐ฎ๐๐ž๐ง๐ญ:
We zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die onze bewoners in een aangename en huiselijke sfeer verzorgen.
Ben je in het bezit van het visum "zorgkundige" of studeer je binnenkort af en wordt dat visum onmiddellijk aangevraagd?
 
Volgende zaken behoren tot de taken:
  1. Het uitvoeren van verzorgende taken
  2. Oog hebben voor en rekening houden met de sociale noden van iedere bewoner met het ook op het creรซren van een dienstbare en zorgzame sfeer
  3. Instaan voor taken van administratief/logistieke of praktische aard
  4. Instaan voor een optimale informatiedoorstroming met het oog op een optimale samenwerking en klantgerichte dienstverlening.
Ben jij de collega die we zoeken en beschik je over volgende competenties Samenwerken, inlevingsvermogen, mondeling communiceren, zelfstandig werken, flexibiliteit, kwaliteitsvol werken, veilig werken, ordelijk werken, integriteit, zelfontwikkeling?
 
Stuur dan je CV naar deboomgaard@langemark-poelkapelle.be
Gepubliceerd opdinsdag 15 feb 2022 om 10:33