Groepsaankoop zonnepanelen en thuisbatterij

Je kan als inwoner van West-Vlaanderen opnieuw vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop zonnepanelen en/of thuisbatterij van de Provincie West-Vlaanderen. Neem deel, bespaar op je energiekosten en draag je steentje bij aan een beter leefmilieu.

Zonnepanelen blijven een erg interessante investering, die meer opbrengt dan spaargeld op de bank. Ook dit jaar krijg je de kans om via de Provincie West-Vlaanderen deel te nemen aan een groepsaankoop zonnepanelen en/of thuisbatterij. Door samen aan te kopen, verkrijgen we een scherp groepsvoordeel.

Wie kan deelnemen?

Alle inwoners van West-Vlaanderen die eigenaar zijn van het dak, of huurders die expliciete toestemming hebben van de eigenaar kunnen deelnemen. De groepsaankoop houdt rekening met een maximum van 10 kWp geïnstalleerd vermogen (dit komt overeen met ongeveer 40 panelen). Ook als zelfstandige en kleine of middelgrote onderneming (KMO) kan je inschrijven.

Hoe werkt de groepsaankoop? 

Inschrijven is volledig vrijblijvend. Hoe sneller je inschrijft, hoe sneller je een persoonlijk voorstel ontvangt.

Je ontvangt een persoonlijk voorstel, op basis van jouw inschrijvingsgegevens en met een indicatie van jouw rendement. Dit zodra er opnieuw een aanbod beschikbaar is.

Jij kiest! Vind je het aanbod interessant? Accepteer dan je persoonlijk voorstel. Intussen kan je met al je vragen terecht op onze online informatiesessie. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging zodra je bent ingeschreven.

Inspectie: nadat je het voorstel accepteert, inspecteert de winnende leverancier je dak.

Installatie: ga je akkoord met de definitieve offerte, dan wordt jouw zonnepanelensysteem op je dak geplaatst.

Meer info en inschrijven? www.west-vlaanderen.be/solar

Gepubliceerd opdinsdag 6 jun 2023 om 12:08