Openingsuren gemeentelijke diensten tijdens de zomermaanden

Tot 30 juni zijn alle loketdiensten in het gemeentehuis open op maandagvoormiddag en donderdagvoormiddag van 09.00u tot 12.00u.  Tijdens deze 2 openingsmomenten kan je langs komen voor dringende zaken die niet digitaal of telefonisch afgehandeld kunnen worden. 

Vanaf 1 juli tot en met 31 augustus kan je zonder afspraak langskomen op maandagvoormiddag, woensdagvoormiddag, donderdagvoormiddag en vrijdagvoormiddag, telkens tussen 09.00u en 12.00u.

De extra veiligheidsmaatregelen blijven gelden.  Er wordt eenrichtingsverkeer ingevoerd in het gebouw, waarbij je binnenkomt via het nieuwe gebouw en naar buiten gaat langs de ceremoniële uitgang (vroegere ingang).  Daarnaast vragen we de bezoekers ook om hun handen te ontsmetten bij het binnenkomen en altijd afstand van elkaar en onze medewerkers te bewaren.  Stel je bezoek aan het gemeentehuis uit als het te druk is of als je ziek bent!

Kan je niet langskomen tijdens de openingsuren, dan kan je ook een afspraak maken via de website.  Voor heel wat dienstverlening kan je trouwens op de website in het E-loket terecht: www.langemark-poelkapelle.be/eloket.

Gepubliceerd opwoensdag 17 jun 2020 om 10:38