Vacature programmamanager vaccinatiecentrum

Voltijds contract bepaalde duur (38/38) – A1a-A3a

Taakomschrijving

In de vaccinatiecentra van Ieper en Poperinge worden alle inwoners van de Eerstelijnszone Westhoek in het kader van COVID-19 gevaccineerd (Heuvelland, Houthulst, Ieper, Langemark-Poelkapelle, Lo-Reninge, Mesen, Poperinge, Vleteren en Zonnebeke). De vaccinatiecentra hebben uitgebreide openingsuren met een heel wisselend team van medische en niet-medische profielen. Als programmamanager ben je de eindverantwoordelijke voor het welslagen van de lokale vaccinatiestrategie. Je begeleidt de betrokken actoren in de uitwerking en uitrol van de vaccinatiecampagne binnen de Eerstelijnszone. Je coacht de HR- en populatiemanager, onderhoudt periodiek overleg met artsen en apothekers en vertegenwoordigt het vaccinatieprogramma in diverse bestuursorganen: stuurgroep, COVID-19-team, zorgraad. Je verzorgt ook de perscommunicatie. Je begeleidt, na de vaccinatiecampagne, de inkanteling van het centrale vaccinatiegebeuren in de reguliere zorgcircuits.

Profiel

  • Je bent een gemotiveerde teamspeler én coach en je blinkt uit in organisatiemanagement binnen een snel wisselende omgeving.
  • Je kan snel schakelen indien nodig en stressvolle situaties schrikken jou niet af.
  • Je hebt het vermogen en inzicht om het overzicht te houden over het geheel.
  • Je hebt inzicht en interesse om dit grootschalige programma op te volgen.
  • Je beschikt minimaal over een bachelordiploma en hebt relevante leidinggevende ervaring.
  • Je bent op korte termijn beschikbaar en bereid tot het presteren van avond- en weekendwerk.

Aanbod

Je komt terecht in een uitdagende en gezinsvriendelijke organisatie met een maatschappelijk zinvolle opdracht. Verloning in graad A1a-A3a met als extra’s: maaltijdcheques, groepsverzekering, fietsvergoeding, opleidingsmogelijkheden,…

Interesse ?

  • Bezorg dan uiterlijk op zondag 9 mei 2021 je CV, motivatiebrief, kopie diploma en een recent uittreksel uit het strafregister (< 2 maanden, model 595: algemeen model) via e-mail naar wervingen@ieper.be (tegen ontvangstbevestiging).
  • Een preselectie op basis van CV en motivatiebrief is mogelijk zodra er meer dan 10 kandidaten solliciteren. Indien je niet over een masterdiploma beschikt, dien je eerst te slagen voor een capaciteitstest die zal doorgaan op maandag 10 mei 2021.
  • Kandidaten worden uitgenodigd voor sollicitatiegesprekken op dinsdag 11 mei 2021.
  • Indiensttreding kan pas na het slagen voor het assessment op zaterdagnamiddag 15 mei 2021.
Gepubliceerd opdonderdag 29 apr 2021 om 11:03