Samenwerkingsproject thuiszorg

De expertise die nodig is voor een financieel optimaal beheer van de dienstenonderneming, baart het lokaal bestuur Langemark-Poelkapelle zorgen. Daarom doet het OCMW een oproep naar een kandidaat of publieke partner die met het openbaar bestuur de schouders kan zetten onder deze uitdaging.

Het lokaal bestuur Langemark-Poelkapelle zal haar dienstverlening in de poetsdienst afbouwen door geen extra personeel aan te werven en personeel die de organisatie verlaat, niet meer te vervangen.

Het lokaal bestuur zoekt een partner die instaat voor het verlenen van poetshulp voor zover het bestuur met de beschikbare personeelsuren, geen antwoord kan bieden op nieuwe of bestaande vragen van klanten.

Het lokaal bestuur staat in voor de regie van de thuishulp. Het lokaal bestuur ontvangt en registreert de zorgvragen van de klanten en staat in voor het eerste intakegesprek. Afhankelijk van de beschikbare personele middelen in de dienstenonderneming van het lokaal bestuur, staat het bestuur zelf in voor de dienstverlening of geeft zij de vraag van de klant door aan de partner.

Omdat geen bijkomend of vervangend personeel in de dienstenonderneming wordt aangeworven, zal naarmate de tijd vordert steeds meer beroep worden gedaan op de dienstverlening van de partner.

Kandidatuurstellingen kunnen ingediend worden tot uiterlijk 28 februari 2020 11 uur bij OCMW, Kasteelstraat 1 te 8920 Langemark-Poelkapelle.

Voor meer info: Delfien Denorme - 057/49 08 27 - delfien.denorme@langemark-poelkapelle.be 

Meer info vindt u in de bijlage.