Sportkampen en combikampen

Tijdens de zomer van 2020 organiseert Team Ontspannen sportkampen en combikampen, voor kinderen van de lagere school. Sportkampen voor de fanatieke sporter, combikampen voor wie ook van spel en crea houdt!

Het sportkamp wordt verzorgd door lesgevers van Sportwerk Vlaanderen en richt zich puur op sport. Een combinatie van oude en nieuwe sporten zorgen voor de nodige uitdaging! Doe je niks liever dan een ganse dag sporten? Wil je samen met je vrienden komen sporten? Of wil je nieuwe, sportieve vrienden leren kennen? Dan mag jij op het sportkamp niet ontbreken!

Hou je meer van wat afwisseling? Speel je graag spelletjes, is knutselen iets voor jou en hou je ook wel van wat sporten... dan ben je de geknipte persoon om deel te nemen aan het combikamp!

Zowel sportkamp als combikamp gaan elke weekdag door, ook op woensdag, telkens van 9u tot 16u. We zorgen voor opvang van 7u tot 18u30, uitgezonderd op vrijdag. Op vrijdag is er opvang tot 18u00. 

De corona-maatregelen zorgen ervoor dat we sport- en combikampen per week moeten aanbieden. Inschrijven per dag is dus uitzonderlijk niet mogelijk. Alvast bedankt voor jullie begrip.

Hieronder de data voor sportkampen en combikampen:

6 juli t.e.m. 10 juli
13 juli t.e.m. 17 juli
17 augustus t.e.m. 21 augustus
24 augustus t.e.m. 28 augustus

De werking is gesloten op 31/08/2020