Update wegenwerken - Brugseweg - Poelkapellestraat - Boezingestraat - Vijfwegen

Update wegenwerken:

 1. De Brugseweg in Poelkapelle (thv Oude Bosweg) zal ten laatste dinsdag 30/03/2021 opengesteld worden voor het verkeer.

 2. Op woensdag 31/03/2021 t.e.m. 16/04/2021 starten werkzaamheden in de Poelkapellestraat ter hoogte van de academie. De straat dient er volledig opengebroken te worden voor aansluitingen van de nutsvoorzieningen. Er zal dus geen doorgang mogelijk zijn vanuit centrum Langemark richting Poelkapelle.
  - Plaatselijk verkeer -7,5t zal moeten omrijden via Hooyaardstraat – Lindenlaan en Klerkenstraat.
  - Plaatselijk zwaar verkeer +7,5t dient om te rijden via Houthulstseweg (Poelkapelle) – Klerkenstraat (Madonna) – Nieuwe Kalsijde (Langemark).
  - De plaatselijke handelaars in de Poelkapellestraat, zullen bereikbaar blijven.
  - De Lijn zal met hun lijnen 40 en 95 ook omrijden. Bushalte Hooyaardstraat wordt tijdelijk niet bediend. De haltes op de Markt blijven bediend en er komt een tijdelijke bushalte in de Poelkapellestraat ter hoogte van het kruispunt met de Korte Eeckhoutmolenstraat.

 3. De wegenwerken in Pilkem (Ieper) blijven nog even duren. Doorgang naar Boezinge en Ieper is daar nog niet mogelijk. Het zwaar verkeer +7,5t blijft hierdoor omrijden via Bikschote en Boezinge.

 4. De wegenwerken in Vijfwegen (Staden) zijn afgerond. De straten werden er opnieuw opengesteld. Ook De Lijn vervolgt weer zijn normale parcours en bedient opnieuw alle haltes op de Stadensteenweg.

Wegenwerken 2021-03-25
Gepubliceerd opdonderdag 25 mrt 2021 om 11:39