Vacature medewerker onthaal en administratie zorgcampus

Heb jij een warm hart voor ouderen, zoek je passie in een job waar je veel kan betekenen voor anderen en wil je werken in een team van toffe collega's?  In Zorgcampus Langemark-Poelkapelle verwelkomen we graag enthousiaste en gemotiveerde mensen die het leven van onze bewoners en hun familie zo aangenaam mogelijk kunnen maken.  Voor de vervanging van een collega met zwangerschapsverlof, gaan we op zoek naar iemand die tijdelijk de job van onthaalmedewerker kan overnemen.

Zorgcampus Langemark-Poelkapelle bestaat uit woonzorgcentrum De Boomgaard, het lokaal dienstencentrum De Stek, het centrum voor dagverzorging ’t Nest, een centrum voor kortverblijf en enkele assistentiewoningen. Onze onthaalmedewerker is het eerste aanspreekpunt voor bewoners, bezoekers, familieleden, leveranciers, …  Je kan goed luisteren naar hun verhaal en hebt oog voor hun noden.  Je verzorgt de interne en externe communicatie en biedt administratieve ondersteuning aan verschillende diensten (o.a. personeelsdienst).  Samen met de rest van het team werk je aan een thuis voor onze bewoners en zorg je voor een glimlach op ieders gezicht.

Wie zoeken we?

 • Je bent in het bezit van een diploma hoger middelbaar onderwijs.
 • Je bent iedere voormiddag beschikbaar.
 • Je bent een warm en zorgzaam persoon die bewust kiest om te werken met ouderen en mensen met dementie
 • Je bent sociaal en communicatief, betrouwbaar naar de bewoners, hun familie en je collega's toe.
 • Je beschikt over een gezonde dosis inlevingsvermogen en stelt je flexibel op.
 • Je neemt initiatief, zoekt en ziet kansen, signaleert knelpunten en kan probleemoplossend werken.
 • Je bent een uitstekende planner, organisator en netwerker. Je schakelt vlot tussen verschillende taken en opdrachten en kan prioriteiten stellen.
 • Je werkt graag in team en doet hiervoor inspanningen op vlak van collegialiteit, flexibiliteit en teamspirit
 • Wie je bent, daar maak je voor ons het verschil. Leergierigheid en nieuwsgierigheid doet de rest.

Wat bieden we aan?

 • Een tijdelijk contract van 19 uur per week (0,5 VTE) van 1 juli 2024 tot 15 december 2024 (of 8 juli 2024 tot 22 december 2024)
 • Toffe collega's, leuke bewoners, dynamische vrijwilligers en een directie die je met open armen ontvangt
 • Een boeiende en gevarieerde job met verloning C1 – C3 (bij voltijdse job min € 2.303,39 – max € 4.215,79)
 • Tal van andere voordelen: maaltijdcheques, flexibele werk- en verlofregeling, fietspremie, tweede pensioenpijler, veel mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en vorming, …
 • Een job dicht bij huis

Plaats tewerkstelling?

Zorgcampus Langemark-Poelkapelle - Lekkerboterstraat 1 – 8920 Langemark-Poelkapelle

Heb je interesse? 

Stel je dan kandidaat voor 29 mei 2024 door een sollicitatiebrief, kopie van je diploma en CV te bezorgen tav Vast bureau – Kasteelstraat 1 – 8920 Langemark-Poelkapelle  – personeelsdienst@langemark-poelkapelle.be.

Kom je in aanmerking voor deze job, dan nodigen we je graag uit voor twee selectieproeven op woensdag 5 juni 2024: een praktische proef en een mondelinge selectieproef. Kandidaten zijn geslaagd wanneer zij op beide proeven (praktische en mondeling) minimaal 50 % behalen en over de 2 proeven heen 60 % behalen.

Indien er meer dan 10 kandidaten zijn, wordt eerst een preselectietest georganiseerd op donderdag 30 mei 2024 om 18.00u in de cafetaria van de zorgcampus.  Voor de preselectieproef dien je ten minste 50% te behalen om te slagen. Enkel de eerste 10 geslaagde kandidaten gaan door naar de volgende ronde.

Solliciteren voor deze functie kan tot en met 29 mei 2024.

Meer info over de job?  Contacteer directeur Stephanie Vantomme – 057/49.08.30 – directeurzorgcampus@lp.be

Gepubliceerd opdinsdag 14 mei 2024 om 14:34