Vertelavond Over grote en kleine helden

Na een projectweek in ’t Bikschooltje waar Rien Van Meensel samen met de kinderen een fantastische voorstelling over helden heeft gebracht, wil Rien samen met jullie op zoek naar helden in deze wereld. Wat doe je als de wereld in brand staat? Zijn er grote en kleine helden? Zijn mensen geboren om held te worden? Ben jij misschien een held? 

Rien vertelt Afrikaanse en Vlaamse verhalen voor volwassenen die persoonlijk en toch universeel zijn. Nele Gerard begeleidt en brengt het verhaal muzikaal tot leven op diatonisch accordeon.

De voorstelling maakt deel uit van ‘Weireldklapz!’, een internationaal uitwisselingstraject gesubsidieerd door de provincie West-Vlaanderen, tussen Langemark-Poelkapelle en Guinee, waarin we de komende drie jaar beide bevolkingen met elkaar kennis laten maken door middel van heldenverhalen en circustechnieken.

Inschrijven voor tickets kan via deze link. Een ticket kost 5€ en is over te schrijven op rekeningnummer BE92 0910 0023 2223 met als mededeling Weireldklapz 27 augustus + naam.

Gerelateerde items

Externe links