Vrijetijdsdiensten Langemark-Poelkapelle delen kalender 2022 uit

De vrijetijdsdiensten van het lokaal bestuur – Team ontspannen (sport, cultuur, toerisme, bibliotheek en jeugd) en BKO ’t Buitenbeentje – verdelen vanaf januari opnieuw een handige kalender van het jaar 2022.

In de kalender vind je naast sfeervolle foto’s uit de gemeente heel wat evenementen terug die door het bestuur georganiseerd worden. En handig voor ouders: we geven ook al een overzicht mee van de zomerwerking: waar en wanneer is er kinderopvang, speelpleinwerking en zijn er sportkampen.

Niet alle evenementen staan op de kalender. Voor sommige organisaties zoals het Weekend van de volkscafés wordt nog volop naar een datum gezocht. Wil je op de hoogte blijven van alle evenementen en activiteiten, abonneer je op dan op de nieuwsbrief van Team Ontspannen: Congé in LP. Dit kan via de website van de gemeente: http://www.langemark-poelkapelle.be/nieuwsbrieven/inschrijven.

Waar vind je kalender terug? Je kan een exemplaar meenemen – zolang de voorraad strekt - in het gemeentehuis (Kasteelstraat 1) en de bibliotheek (Klerkenstraat 37A).

Kan je niet wachten? Je kan de kalender hier online inkijken:

kalender 20221,5 Mb(pdf)

Gepubliceerd opwoensdag 5 jan 2022 om 16:31