Wil jij mijn prikpartner zijn?

We horen dat veel mensen zich toch wat zorgen maken, bijvoorbeeld over de manier waarop je je afspraak voor je vaccinatie kan bevestigen of verplaatsen.  Sommige mensen zijn digitaal niet zo onderlegd of hebben geen internet of computer. Zij kunnen zeker hulp gebruiken en misschien kan jij helpen!   

We roepen op om in je buurt, straat of appartementsgebouw, je eigen telefoonboek, je familie, vrienden- en/of kennissenkring … te kijken of mensen je hulp zouden kunnen gebruiken. Als je dat vermoedt, stap dan op die persoon af en bied je aan als “prikpartner”.

Als die persoon zich wil laten vaccineren, en die kan daarbij hulp gebruiken, dan hoeft hij/zij op het moment dat de uitnodiging in de bus valt maar naar jou te bellen en is die zeker van jouw ondersteuning.  Ook voor vervoer van en naar het vaccinatiecentrum kan je je hulp aanbieden aan iemand die niet op eigen houtje ter plaatse geraakt. 

We zijn ervan overtuigd dat het idee dat iemand klaar staat om te helpen indien nodig voor veel mensen een geruststelling zal zijn. 
prikpartner groot
Gepubliceerd opmaandag 22 mrt 2021 om 09:11