Woonzorgcentrum De Boomgaard

Het woonzorgcentrum telt 73 woongelegenheden voor zorgafhankelijke ouderen, waaronder 9 kamers voor twee personen (zorgflats).

Alle eenpersoonskamers zijn bemeubeld en beschikken over een koelkast en aansluiting voor telefoon en internet. De zorgflats beschikken daarbovenop over een keuken, douche en berging.

Dag en nacht is verzorgend en verplegend personeel aanwezig. We bieden vrijetijdsactiviteiten aan op maat van de bewoner. Maaltijden worden bereid in onze eigen warme keuken en bediend door logistiek personeel. Het schoonmaakteam onderhoudt de kamers en de gemeenschappelijke ruimtes.

Bezoek ons woonzorgcentrum via een 360° zicht: https://360-tour.be/deboomgaard/

Inschrijvingen

Het woonzorgcentrum staat open voor ouderen vanaf 65 jaar die niet langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Voorrang wordt gegeven aan ernstig zorgafhankelijke ouderen uit Langemark-Poelkapelle, in volgorde van de datum van aanvraag.

Voor aanvragen of inlichtingen neem je contact op met de sociale dienst van de zorgcampus, we werken bij voorkeur op afspraak. Je kan online een afspraak maken: KLIK HIER, of telefonisch contact opnemen via 057/49.08.11.

Prijs

  • Eenpersoonskamer: € 55,43 per dag
  • Zorgflat: p.p. € 49,89 per dag

Dagindeling

De bewoners kunnen vrij bezoek ontvangen. De meest geschikte bezoektijd is van 10u30 tot 11u30 en van 14u00 tot 19u00. 's Nachts sluiten we de voordeur voor de veiligheid van de medewerkers en de bewoners. Sta je voor een gesloten deur, dan kun je iemand van het personeel bereiken via de parlofoon.