Busuitstap Black Swan

BLACK SWAN, een nieuwe balletvoorstelling in wereldpremière. Het ongekende verhaal achter Het Zwanenmeer! Op zaterdag 27 april legt Team Ontspannen een bus in om samen dit unieke spektakel te kunnen bezoeken.

Een niet te missen mondiaal spektakel voor alle liefhebbers van ballet, dans en emotie. Of mensen die nog nooit een voorstelling gezien hebben, dan is deze een unieke kans.
Tijdens deze allereerste voorstelling dompelt BLACK SWAN u onder in de betoverende wereld van Tsjaikovski.
Een verbazingwekkende show die het verhaal achter het beroemde Zwanenmeer-ballet heruitvindt.
Deze fascinerende productie vertrekt in april op haar eerste wereldtournee en wordt vertolkt door de prestigieuze Szeged Contemporary Dance Company – SCDC, die met haar vernieuwende aanpak en virtuoze dansers de internationale bühnes heeft veroverd.
Naar dit gloednieuwe geesteskind van de bekende choreograaf Tamás Juronics, die na tal van internationale prijzen onlangs nog de KOSSUTH 2023-prijs kon toevoegen aan zijn palmares, wordt nu al halsreikend uitgekeken in steden overal ter wereld.Grijp deze unieke kans om een spektakel te ontdekken dat u meevoert voorbij de grenzen van tijd en ruimte, waar dans en muziek samensmelten tot een weergaloze artistieke ervaring.


We leggen een bus in naar Kursaal Oostende om te kunnen genieten van deze unieke ervaring.

Tickets te verkrijgen via ticketwinkel.be vanaf 5 februari 2024.


• Inwoners Langemark-Poelkapelle: 69€ (ticket categorie 3 en busrit inbegrepen)
• Niet-inwoners: 75€ (Ticket Categorie 3 en busrit inbegrepen)

Meer info: teamontspannen@lp.be
Vertrek aan de markt in Langemark om 17u45, terug +-23u30. Bij inschrijving gedetailleerde info.