Gin Belet?! Huiskameroptredens

Net als KLAPZ! slaan de buurgemeenten Zonnebeke en Langemark-Poelkapelle de handen in mekaar voor de reeks huiskamerconcerten “Gin Belet?!”. We bieden voor het volgende cultuurseizoen samen 4 optredens aan. Geniet van een gevarieerd aanbod met voor elk wat wils: coverband, rock- en popmuziek, indie pop, etc.

Gin Belet ?! –  Huiskamerconcert met Tom Helsen Tickets

Vrijdag 17 november 2023 om 20.30 uur (deuren: 20 uur)

In de huiskamer van Luc en Shalini – Westrozebekestraat 7, 8980 Passendale

Prijs : €8 (drankje inbegrepen) 

25 jaar Tom Helsen, dat moeten we vieren!

Tussen 1998 en heden bracht Tom Helsen maar liefst twaalf full-albums uit. Daar zaten ook een paar Nederlandstalige platen tussen, vandaar dat hij live een combinatie van songs in beide talen brengt: zijn oude hits én zijn nieuwe werk.

Tom zijn leven is schrijven; hij is alweer enthousiast bezig met een nieuw album, zijn 13de, in het Engels, dat in het najaar van 2023 uitkomt.

Kom mee dat kwarteeuw vieren en vergeet het niet, hij heeft enorm veel zin om je tom helsen!

Met: Tom Helsen – zang, gitaar, piano

www.tomhelsen.be

Gin Belet ?! –  Huiskamerconcert met « Zonder Bandjes Tickets

Vrijdag 1 december 2023 – 20.30 uur (deuren: 20 uur)

In de huiskamer van Rik Vanoverberghe – Langemarkstraat 13, 8920 Poelkapelle

Prijs: €8 (drankje inbegrepen)

Een muzikale duik in een vijver van liedjes. “Zonder Bandjes”  zijn 4 leutige kerels en een goedlachse madam die kipkap brengen van evergreens, schlagers en oude rockers, kampvuursentiment,… Ze weten zelf niet zo goed waar u zich mag aan verwachten, maar één ding is zeker: het wordt een bijzonder geestig stoofpotje van heel veel leuke muziek en improvisatie.

Gin Belet ?! –  Huiskamerconcert met L.I.N.A.R.D Tickets

Vrijdag 2 februari 2024 – 20.30 uur (deuren: 20 uur)

In de huiskamer van Carl Soenen – Bikschotestraat 27, 8920 Langemark

Prijs: €8 (drankje inbegrepen)

L.I.N.A.R.D is het project rond songwriter Linard Van den Bossche. Gewapend met gitaar en stem neemt hij je mee in de wereld van melancholie, weemoed en hoop. De Indiestyle songs zullen helemaal tot hun recht komen in deze intieme setting. LINARD kan je vergelijken met Bon Iver.

Gin Belet ?! –  Huiskamerconcert met Geert Vandenbon Tickets

Vrijdag 26 april 2024 – 20.30 uur (deuren: 20 uur)

In de huiskamer van Bart en Fien – Reutelhoekstraat 16, 8980 Zonnebeke

Prijs: €8 (drankje inbegrepen)

Geert Vandenbon (°1957)  is van vele markten thuis. Toch neemt hij het liefst zijn gitaar op de schoot. Om eigen liedjes te schrijven en te spelen. Geert is een singer-songwriter die kiest voor het Nederlands als liedjestaal en voor de akoestische gitaar. Hij schrijft voor wie wil luisteren.

Geert heeft al wat jaren op de teller. Hij werkte op festivals en evenementen, runde zijn promotiebureau (met muziek en sport), sprong in waar het nodig was en is vandaag boeker van o.m. Jan De Wilde. Ook wielersport is al 35 jaar een rode draad door zijn leven.

In het hoofd is Geert muzikant, altijd al geweest. In de huiskamer van Bart en Fien brengt hij een persoonlijke voorstelling van zijn muziekrepertoire.

Inschrijvingsdatum voor alle optredens is 26 juni 2023. 

Kostprijs

Deelnameprijs per avond: € 8, drankje inbegrepen. De concerten vinden plaats in gezellige huiskamers en dit voor een beperkt publiek. Inschrijven vooraf is strikt noodzakelijk! Door de aard van de locatie is er meestal ook geen ruime parking voorzien. Geraak je er met de fiets of te voet? Ideaal! Kom je toch met de auto, dan krijg je na inschrijving informatie over waar je jouw wagen kunt parkeren. Ben je niet of minder mobiel, geef ons een seintje. We zoeken dan samen met jou naar een oplossing.