HoLa-PoSta! Zomerzoektocht

De HoLa-PoSta! zomerzoektocht loopt van 1 juli tot 31 augustus. De zoektocht is gratis. Antwoordformulieren te verkrijgen bij de dienst voor toerisme (Kasteelstraat 1) en in de bibliotheek (Klerkenstraat 37A) of hier te downloaden.

Deze fietszoektocht is een samenwerking tussen de gemeenten Langemark-Poelkapelle, Houthulst en Staden. Het parcours bestaat uit een fietslus van ongeveer 38 km en is bewegwijzerd vanaf 1 juli met HoLa-PoSta! pijlen. Je kan starten waar je wil, maar je dient de route in de juiste volgorde te volgen. Deelnemen aan deze gratis zoektocht is belangrijker dan prijzen winnen.


Deze zoektocht is voor iedereen en loopt van 1 juli 2024 tot en met 31 augustus 2024. Er mag slechts één antwoordformulier per deelnemer (vanaf het eerste leerjaar) worden ingediend. De deelnemers verklaren dat zij deelnemen op eigen risico. Volg daarom steeds strikt de wegcode. Het antwoordformulier moet ten laatste op 31 augustus 2024 onder gesloten omslag, in de brievenbus worden gestopt bij één van volgende locaties: Administratief centrum, Dienstencentrum Staden (Ieperstraat 109), gemeentehuis Langemark-Poelkapelle (Kasteelstraat 1) of gemeentehuis Houthulst (Markt 1) met vermelding: “Zomerzoektocht 2024”.


De prijsuitreiking vindt plaats op vrijdag 27 september 2023 om 19.00u in OC SWOK,Ooststraat 4,Staden. De kandidaten moeten persoonlijk aanwezig zijn op de uitreiking. Je kan je niet laten vervangen. Verontschuldigingen worden niet aanvaard. De hoofdprijzen (eerste 10) gaan naar verschillende gezinnen. Véél zoektochtplezier en véél succes!