Centrum voor dagverzorging 't Nest

Het centrum voor dagverzorging ‘t Nest biedt dagopvang aan zowel niet-zorgbehoevende als zorgbehoevende ouderen. We bieden persoonsverzorging, logistieke, administratieve en huishoudelijke ondersteuning. Zo kunnen zij langer thuis wonen en wordt de verzorgingstaak van de mantelzorgers verlicht. Hierbij activeren we de gebruiker en stimuleren we sociale contacten. Daarnaast biedt het centrum zinvolle dagbesteding en ontspanning aan. Een multidisciplinair team biedt psychosociale en agogische ondersteuning aan.

't Nest is het hele jaar door geopend, elke werkdag van 8u30 tot 17u15, behalve op feestdagen. 

Indien nog plaats kunnen gebruikers beroep doen op het vervoer van 't Nest, maar zij kunnen ook op eigen kracht naar het centrum voor dagverzorging komen.

Inschrijvingen

Gebruikers van ' Nest moeten:

  • Thuiswonend zijn en de minimumleeftijd van 65 jaar bereikt hebben
  • Het centrum voor dagverzorging heeft een bijkomende erkenning, dat doelt op ernstig zorgafhankelijke personen en richt zich in eerste instantie tot deze doelgroep
  • Het centrum voor dagverzorging ’t Nest richt zich in eerste instantie tot mensen binnen de gemeente Langemark-Poelkapelle en in tweede instantie ook tot gebruikers buiten de gemeente

Voor aanvragen of inlichtingen neem je contact op met de sociale dienst van de zorgcampus, we werken bij voorkeur op afspraak. Je kan online een afspraak maken: KLIK HIER, of telefonisch contact opnemen via 057/49.08.11.

Prijs

Een volledige dag in het centrum voor dagverzorging kost € 26,24 (incl. middagmaal). 

Dagindeling

Onderstaand zie je hoe een dag in het 't Nest verloopt:

08u30-10u00Aankomst en koffie
10u00-11u00Activiteit
11u00-12u15Soep & warm middagmaal
12u15-13u45Rustmoment
13u45-15u45Koffie en activiteit
15u45-17u15Vertrek